No items found.
Tur og fritid

Tur og fritid

Vi har et stort utvalg av turprodukter og fritidsklær med logo. Vi tilpasser produkter etter formål og budsjett

Send oss en forespørsel

Økt interesse for fritidsklær og turproduktermed logo

I Norge har vi alltid vært opptatt av tur og fritid med den fantastiske naturen vi har, men under Covid og nedstenging merket vi en stor økning i interessen for fritidsklær og turprodukter med logo. Det å motivere hver enkelt til å komme seg ut fra husets fire vegger var viktig for både fysisk og mental helse. Derfor valgte flere firmaer å gi sine ansatte i isolasjon turartikler, treningstøy med logo og annet fritidsutstyr i gave for å motivere til utendørsaktivitet. Vi kunne møtes ute, men på avstand og mange valgte å gå turer, møtes i parker, rundt bålet eller på stranden for å kunne sosialisere. Både fritidstøy og fritidsprodukter med logo ble svært populære firmagaver. Og det er det fremdeles.

Fritidsklær med logo

Fritidsklær med logo har de senere årene blitt en ny og sporty del av moderne markedsføring og personlig stil. Fra bedrifter som ønsker å styrke sitt merke i sunne og sporty omgivelser til lag og foreninger som vil fremme fellesskap, er fritidsklær med logo en effektiv måte å spre et budskap på. Det har stadig blitt mer og mer populært å gi ansatte fritidsklær med logo som firmagave til jul eller påske. Et pent sett med ullundertøy, en flott ullgenser eller en skalljakke er gaver med lang holdbarhet som har stor nytteverdi i et land med mye vær.

Turprodukter med logo

Tur- og fritidsprodukter med logo har blitt populært for bedrifter som ønsker å skape et varig inntrykk med brukervennlige strøartikler og firmagaver av høy holdbarhet. Her er det et hav å ta av, alt fra drikkeflasker, termokopper og turbestikk til hengekøyer, dagstursekker og turstoler. Vi har bla. levert turprodukter som kopper i tre og mattermoser med gravert logo, spork med trykket logo og ullsokker med vevd logo til utendørsmuseum og organisasjoner.

Skal deres firma på tur?

Vi tilpasser fritidsklær og turprodukter med logo etter formål og budsjett Det kan være så enkelt som en liten førstehjelpspakke eller komplett sekk med alt dere trenger på turen. Alle produkter blir selvfølgelig levert med din logo. Vi lasergraverer, trykker, broderer, sublimerer og monterer etiketter. Velger du smarte produkter vil disse kunne brukes av de ansatte privat etter turen, og firmaets logo vil ha lang synlighet og eksponering også i andre miljøer.

Det vi kan best

Turprodukter og fritidsklær med logo er noe av det vi kan best med mange års erfaring innenfor sportsbransjen. Vi kan materialer, tekstiler, holdbarhet og funksjonalitet. Vi vet hva som holder dine ansatte tørre og varme, hva de bør ha i sekken når de skal på tur og hva som har høy brukervennlighet. Vi hjelper deg med de små og store turartiklene og setter din logo på en synlig og profesjonell måte. Ikke nøl med å stille oss spørsmål om hva som kan passe din bedrift.