No items found.
Merkevare

Merkevare

Vi har et stort utvalg av merkevarer og kvalitetsprodukter. Det er viktig for oss at all co-branding skjer i samspill med begges interesser. En stor del av vår jobb er å tilpasse/balansere merkevarens- og kundens profil.

Send oss en forespørsel

Vi har et stort utvalg av merkevarer og kvalitetsprodukter og kan levere varer fra bla:

Bergans, RAB, Amundsen, Swix, Ulvang, Lundhags, Helsport, HellyHansen, Under Armour, Rossignol, Dale of Norway, Chole Haan, Salomon, Slazenger, Brusletto, Fjellreven, Hestra, Northug, Hummel, Osprey, Mammut, MBT, Scholl, New Balance, Patagonia, Scarpa, Smartwool, Samsonite, Skogstad, Swims og Tufte.

Vi har stor respekt for alle merkevarer, enten de tilhører vår kunde eller leverandør. Derfor er det viktig for oss at all co-branding skjer i samspill med begges interesser. En stor del av vår jobb er å tilpasse/balansere merkevarens- og kundens profil. Varemerkene skal harmonere uten friksjon og forringelse av den ene part.

I tillegg til co-branding vil det faglige perspektivet alltid være viktig for oss. En leveranse fra oss skal alltid tilfredsstille definert bruk. Noen ganger holder det med en rimelig jakke som holder vær og vind ute. I andre tilfeller må råvaren i tillegg ventilere, være lett, slitesterk og inneha høye tekniske kvalifikasjoner. Dette definerer vi sammen med deg.