Hva er profilklær?

Profilklær er klær med din bedriftslogo trykket eller brodert på tøyet. Derfor er det viktig å velge riktig profilklær som passer til ditt firma.

Profilklær som reklame

Dine ansatte er din beste reklame og med profilklær og arbeidsklær med logo styrker du bedriftens ansikt utad. Når ansatte bærer profilklær av god kvalitet som har selskapets logo, presenterer de ikke bare et enhetlig og profesjonelt utseende, men fungerer også som vandrereklame for merkevaren. Å skape et helhetlig og profesjonelt inntrykk er viktig og det er her profilklær med logo kommer til sin rett. En del av bedriftens identitet er logoen og jo mer synlig den er, jo lettere vil den bli gjenkjent. Det er derfor det er så viktig å velge riktig profiltøy.

Profilklær i forskjellige varianter

Det finnes mange typer profilklær og arbeidstøy med logo. Vi har et stort spekter og leverer både arbeidsklær til de fleste bransjer, treningstøy til de fleste idretter og profilklær til messer og arrangement, for å nevne noe. Profilklær kan være alt fra en t-skjorte eller hettegenser med logo og stort budskap på rygg, til de litt mer diskré plaggene som skjorter, gensere og jakker med brodert logo.


Miljøvennlig profilklær og firmaklær

Vi er opptatt av miljøet og er medlem av Etisk handel Norge. Derfor har vi stort fokus på å levere klimavennlig profilklær med logo. Det er ikke så vanskelig som man først tror. Det handler ofte om å velge profilklær med god kvalitet, som dine ansatte kan bruke med god samvittighet. Det gjelder å velge riktig materiale som er klimavennlig. Profilklær i økologisk bomull eller av resirkulert materiale er et godt alternativ som minsker fotavtrykket.

Merkevarer

Vi leverer mange kjente merkevarer som Bergans, Rab, Devold, HellyHansen, Craft, Swix, Tufte, Lundhags, Northug og Ulvang for å nevne noen. Fler og fler velger profilklær og arbeidstøy med diskré logo som ansatte ikke bare bruker på jobb, men også privat. Ved å velge sporty profilklær eksponeres bedriftens logo i et naturlig og sunne omgivelser.

Vi hjelper deg med valg av profilklær

Vi har lang erfaring med profilklær, arbeidsklær med logo og firmaklær i de fleste varianter. Ta kontakt så kommer vi med forslag på profilklær tilpasset deres behov, budsjett og bruk.