No items found.
Logosokken

Logosokken

Logosokken, vår «lillesøster», leverer sokker og strømper til bedrifter, klubber, foreninger og organisasjoner.

Send oss en forespørsel

Sokker med logo

Uansett anledning er sokker og strømper en viktig del av et antrekk enten om de er en del av idrettstøy, skal matche en dress, være lite synlig i pene sko eller beskytte føttene på krevende arbeidsplasser. På logosokken.no kan du enkelt designe din egen sokk, få et innblikk i hvilke strømper vi kan levere og lese mer om produksjonen.

Sokker med logo som bærekraftig giveaway

Sokker er noe vi alle bruker i forskjellige anledninger, så når du skal velge profilartikler og giveaways med logo til neste messe eller arrangement, hvorfor ikke velge sokker med firmaets logo på? Det er både en nyttig og mer bærekraftig løsning enn små plastduppeditter som aldri brukes, som kastes eller legges vekk i en skuff. Vi er medlem av Etisk handel Norge og jobber kontinuerlig for å finne løsninger til mer bærekraftige strøartikler, og sokker i økologisk bomull, merinoull eller bambus er noe vi leverer fra oss med god samvittighet.

Sokker med eget design til spesielle arrangement

Skal dere ha kick-off, seminar eller en konferanse kan sokker med eget design være en morsom gimmick som garantert får praten til å gå. Klare farger, unikt design og tydelig logo blir lagt merke til, selv om det er på føttene. En av våre kunder bestilte gule sokker med logo som de skulle ha til et sommerarrangement på et stort hotell. Sokkene var lett synlig når man gikk i shorts og skjørt, og viste man frem sokkene i baren fungerte de som drikkebonger den første kvelden. Kunden var veldig fornøyd og sokkene blir brukt den dag i dag.

Hvilke sokker kan ha logo

Alt fra hverdagsstrømper til tekniske kompresjonssokker kan trykkes eller veves med logo. Vi leverer sokker til alle formål som f.eks. hverdagsbruk, ekstreme forhold, trening, ski, golf, løp eller fotball, for å nevne noen. Sokkene produseres med farger og design etter deres ønske. Vi har lang erfaring og vet hvordan vi skal holde dine ansatte varme og tørre på bena.

Våre sokker med logo er foretrukket av mange

Med lave minimumskvantiteter, skreddersydd emballasjen og miljøvennlig råvare er vi foretrukket av mange. Vi har tilgang på alle råvarer og produserer både i Europa og Østen.

Relaterte produkter