Vi har firmagavene som blir satt pris på!

Nærmer det seg en spesiell anledning hvor det kan være passende med en firmagave? De aller fleste ansatte setter pris på å motta firmagaver ved spesielle anledninger, enten de jobber i små, mellomstore eller store firmaer. Det behøver ikke å være de mest overdådige gavene, så lenge de ansatte føler seg verdsatt

Hva kan du gi som firmagave?

Det kan være et påskeegg eller en julekurv. Det kan være toppturski til jubilanten eller en pokal til beste selger. Det kan være badelaken og drikkeflaske til sommerferien eller raske briller til Kick off. Eksempelvis har vi: 

Firmagave til sportsentusiasten: Klær og utstyr til alle årets sesonger 

Firmagave til turgåeren: Turtøy, sekk, termos, lommelykt 

Firmagave for hverdagen: Kjøkkenutstyr, trådløs høyttaler, hodetelefoner, spiselige gaver

Firmagave som passer alle: Gavekort med ulike varer og til ulikt beløp. Sammen med varer kan man også ha et veldedig formål

Felles for alle er at de skal skape motivasjon, glede og entusiasme. Med rett produkt til rett tid leverer vi en investering. Ikke en kostnad. 

Hos Christiania Sport finner du mange kule firmagaver. Vi har firmagaver som passer gjennom hele året og til enhver anledning. 

Alltid pen innpakning av firmagaven

Vårt stolte samarbeid med Oslo produksjon og tjenester AS (OPT) sørger for pen innpakking av dine gaver, sampakking og utsending.  Vi leverer på døra til den enkelte, eller samlet leveranse til jobb. 

Skatteregler for firmagaver

Fra 1. januar 2021 kan ansatte motta gaver fra arbeidsgiver på inntil 5 000 kroner pr år uten at skatteplikt utløses. Vilkår for skattefritak er at gaven er en del av generell ordning i bedriften. Det anbefales å kontakte egen revisor om usikkerhet rundt dette.