Vi har firmagavene de ansatte setter pris på!

Nærmer det seg en spesiell anledning der det kan være passende med en firmagave? Uansett om du har en liten, mellomstor eller stor bedrift vil de ansatte sette pris på å få en gave fra firmaet de jobber i. At ansatte føler seg verdsatt gir større lojalitet og samhold innad i bedriften.

Hva kan du gi som firmagave?

Det finnes mange anledninger der firmagaver kommer til sin rett uansett om det er påske, jul, sommer, firmaet eller ansatte feirer et jubileum eller noen skal pensjonere seg. Eksempelvis har vi: 

Firmagave til den aktive: Vi er gode på sportsartikler, fritidsutstyr og klær til alle årets sesonger. Det er mange av disse produktene som egner seg ypperlig som firmagaver. Hva med en flott turjakke, en dagstursekk eller en termos og et sitteunderlag?

Firmagaver til hjemmet: Kjøkkenutstyr,vaser, trådløse høyttalere, lykter, pledd, håndklær og kjøkkenkniver har alle vært populære firmagaver spesielt til jul eller store anledninger som jubileum. 

Firmagaven som passer alle: Gavekortet har blitt en populær firmajulegave. Her finnes det mange ulike varer til ulike beløp og du kan også velge et veldedig formål.

Felles for alle er at de skal skape motivasjon, glede og entusiasme. Med rett produkt til rett tid leverer vi en investering, ikke en kostnad. Hos Christiania Sport finner du mange kule firmagaver. Vi har firmagaver som passer gjennom hele året og til enhver anledning. 

Trender for firmagaver 2024

I koronaperioden var det hengekøyer, tursekker og friluftsartikler som toppet listen over populære firmagaver. Pizzaovner ble med ett veldig populært da vi tilbrakte mye tid hjemme og pizzarelaterte artikler overtok stafettpinnen. Pizzafjøler, pizzakrydder, pizzastener og pizzaskjærere var med ett de mest populære firmagavene i 2022 og 2023. Nå har det kommet en ny spiller på banen nemlig airfryeren. Den ble rundt juletider i fjor veldig populær da en bølge av nye trender for matlaging dukket opp i sosiale medier. Vi tror denne vil seile opp som en vinner også i år. Det klassiske påskeegget er fremdeles uslåelig når det gjelder påskegaver. Til sommeren tror vi at badehåndklær, solbriller og strandvesker fortsatt vil være de mest populære firmagavene, slik de var i fjor.

Pakking og sending av din firmagave

Vi er stolte av å samarbeide med Oslo produksjon og tjenester AS (OPT) som sørger for en pen innpakning av dine gaver, sampakning av flere produkter og utsending. Vi kan levere firmagaver på døren til den enkelte eller som en samlet leveranse til din arbeidsplass.

Skatteregler for firmagaver

Fra 1. januar 2021 kan ansatte motta gaver fra arbeidsgiver på inntil 5 000 kroner pr år uten at skatteplikt utløses. Vilkår for skattefritak er at gaven er en del av generell ordning i bedriften. Det anbefales å kontakte egen revisor om usikkerhet rundt dette.