No items found.
Gavekort til ansatte

Gavekort til ansatte

Vi leverer firmagavekort til ansatte med hundrevis av produkter i ulike kategorier. Du kan selv bestemme beløpet, du sparer tid på å lete etter den perfekte gaven og de ansatte får akkurat det de ønsker seg. En vinn vinn situasjon som gjør alle glade.

Send oss en forespørsel

Gavekort for bedrifter er et smart valg når firmaet har et stort mangfold av personligheter og interesser. Ikke alle gaver passer til alle og vi leverer derfor gavekort til ansatte med et hav av produkter og løsninger.

Fordeler med firmagavekort

Nytteverdien av gavekort til ansatte

Får de ansatte et gavekort der de selv kan plukke ut akkurat det de ønsker seg får du en mer fornøyd gavemottaker og produktet har en større nytteverdi. Hvis du først ønsker å gi dine ansatte en oppmerksomhet, er jo målet å gi bort noe som blir satt pris på og som blir brukt. En dagstursekk kan være den perfekte gaven til noen, mens andre hadde blitt mer glad for et pledd eller en kjøkkenkniv. Et firmagavekort favner de aller fleste og derfor kan det være en stor fordel å gi gavekort til ansatte istedenfor et spesifikt produkt.

Gavekort til ansatte kan være en mer bærekraftig løsning

Gir du bort en gave som mottakeren ikke ønsker seg er det en stor fare for at denne blir liggende bakerst i et skap eller blir kastet. Produktsortimentet til gavekortene er valgt ut med ansvarlige innkjøp i tankene. Du kan velge om du vil trykke gavekortet med eget design på miljøvennlig papir og levere det fysisk til ansatte, eller du kan lage et digitalt gavekort som blir sendt ut på mail til de ansatte. I juletider der posten kan være forsinket kan et digitalt gavekort være den beste løsningen

Gavekort med veldedige formål

Mange velger å gi bort penger til veldedige formål fremfor gaver til ansatte. Dette kan kombineres i våre gavekort. Istedenfor å velge seg en gave kan de ansatte donere summen til det formålet bedriften selv har satt som valgalternativ.

Hva koster et firmagavekort

Du kan selv bestemme prisen på gavekortet til dine ansatte, og de får velge mellom et utvalg varer innenfor det avtalte beløpet. Dersom noen velger en vare av lavere beløp kan de spare det resterende beløpet og kjøpe ting ved en senere anledning. Dersom en av de ansatte ønsker å kjøpe noe som overstiger beløpet på gavekortet fra din bedrift, kan de selv legge til det som mangler. Skattereglene for hva som sjelder for firmagaver finner du her.Oppsumert er det mange grunner til å velge gavekort for din bedrift

- Stort sortiment

- Flere ulike varemerker

- Fleksible muligheter

- Tilpass gavekortet firmaets profil og utseende

- Levering hjem til mottaker

- Kan leveres som fysisk eller digitalt kort