No items found.
Jubileumsgaver til ansatte eller bedrift

Jubileumsgaver til ansatte eller bedrift

Vi har lang erfaring med å finne den perfekte jubileumsgaven til ansatte som fyller runde år, som har vært lenge i bedriften eller som skal gå av med pensjon. Jubileumsgaver til ansatte velges med omhu ut ifra mottagerens preferanser og interesser.

Send oss en forespørsel

Når kan et firma gi jubileumsgave til ansatte?

Jubileumsgaver gis til ansatte som fyller runde år fra 50 og oppover, eller desom de har vært ansatt i bedriften i 25, 30, 35 eller 40 år. Det kan også være en gave til de som skal pensjonerer seg som takk for innsatsen og godt samarbeid.

Jubileumsgaver når bedriften fyller år

Dersom det er firmaet som fyller store år kan dette markeres på mange måter, og det er ofte vanlig å gi bort jubileumsgaver til forretningspartnere og kunder. Dette gir en unik og fin anledning til å fremme firmaets merkevare og identitet i et positivt lys. Skal jubileet feires med et arrangement kan en løsning være at alle som kommer får en gavepose med spesielt utvalgte produkter når de kommer.

Tips til jubileumsgaver til ansatte

Klokke med inskripsjon, fyllepenn og vaser har vært populære jubileumsgaver som aldri har gått av moten, men hva med å tenke litt utenfor boksen? Dette er noe vi kan. Er den som fyller jubileum et friluftsmenneske kommer plutselig ryggsekken, fluestangen, toppturskiene og andre fritidsartikler på banen som gode alternativer til den klassiske jubileumsgaven. Er jubilanten eller pensjonisten glad i mat kan en pizzaovn, airfryer, biffknivsett eller et sett med flotte vinglass være helt perfekt. Ta kontakt så kan vi ta en prat og sammen finne den perfekte jubileumsgaven til din jubilant.

For flere alternativer se Firmagaver

Skatteregler for jubileumsgaver:

Jubileumsgave ansettelsestid: Ved ansettelse i bedriften i minst 20 år, og deretter hvert tiende år, kan det gis gave til en verdi inntil kr 8000. 

Jubileumsgaver bedrift: Dersom bedriften har bestått i 25 år, eller et antall år som er delelig med 25, kan det gis gave til en verdi inntil kr 4000.

Jubileumsgaver for bryllup, pensjon, avslutning av arbeidsforhold og bursdager: Samme beløpsgrense, kr 4000, gjelder ved bryllup, dersom den ansattegår av med pensjon, slutter i bedriften etter minst 10 år, eller fødselsdag der den ansatte fyller 50, 60, 70, eller 80 år. Merk at den ikke gjelder ved 30 eller 40 år. Det betyr at for runde dager utover de som er nevnt, gjelder den alminnelige gavegrensen på kr 5000.