No items found.
Jubileumsgaver

Jubileumsgaver

Jubileumsgaver gis til ansatte som fyller runde år, eller de som har vært i bedriften i 30, 35 eller 40 år. Det kan også være en gave til de som pensjonerer seg. Ettersom gaven er personlig får vi som oftest konkrete forslag fra deg som kjenner personen best.

Send oss en forespørsel

Jubileumsgaver gis til ansatte som fyller runde år, eller de som har vært i bedriften i 30, 35 eller 40 år. Det kan også være en gave til de som pensjonerer seg. Ettersom gaven er personlig får vi som oftest konkrete forslag fra deg som kjenner personen best. Får vi noen stikkord om vedkommende kan vi selvfølgelig bidra med forslag. Vi har tidligere levert klokker og vaser, som er en vanlig gave, men også de litt uvanlige som toppturski og gassgrill for de litt mer ekstreme.

Er det bedriften i seg selv som feirer år kan dette markeres med mindre jubileumsgaver til forretningspartnere og kunder. Det er en fin anledning til å forsterke markedets oppfatning av firmaet.

Skatteregler for jubileumsgaver

  • Lang tjenestetid: Ved ansettelse i bedriften i minst 20 år, og deretter hvert tiende år, kan det gis gave til en verdi inntil kr 8000.
  • Bedriftsjubileum: Dersom bedriften har bestått i 25 år, eller et antall år som er delelig med 25, kan det gis gave til en verdi inntil kr 4000.
  • Bryllup, pensjon, avslutning av arbeidsforhold og bursdager: Samme beløpsgrense, kr 4000, gjelder ved bryllup, dersom den ansatte går av med pensjon, slutter i bedriften etter minst 10 år, eller fødselsdag hvor den ansatte fyller 50, 60, 70, eller 80 år. Merk at den ikke gjelder ved 30 eller 40 år. Det betyr at for runde dager utover de som er nevnt, gjelder den alminnelige gavegrensen på kr 5000.