Om oss

Vår historie, våre løsninger

Christiania Sport AS ble etablert i Oslo 2001. Den gang som sportsbutikk med utsalgssted i Oslo og på Norefjell. Vår B2C-virksomhet ble avsluttet da Paleet kjøpesenter ble stengt for ombygging i 2013

Fra B2C til B2B

Vi har vært en stabil leverandør av sportsutstyr og profileringsutstyr til næringslivet helt fra start, men det var først i 2018 vi la om driften. Vi er i dag en «total-leverandør» av merkevarer og profilprodukter i B2B-markedet. Vi brenner fortsatt for sporty produkter av høy kvalitet, men vi har lagt lista lavere. Som tidligere high-end leverandør i forbrukermarkedet, har vi naturlig nok tilpasset produkter og løsninger vi leverer til b2b-markedet. 

Som leverandør til bedrifter er vi svært opptatt av at «alle skal med». Vi tilfredsstiller de ansatte som skal sykle Trondheim-Oslo, men viktigere for din bedrift er å få med de som ikke er like glad i å trene. De som prioriterer Nettflix fremfor thigts. Målet er ikke å få tv-seere til å kle seg i thights, men kanskje en turbukse? 

Gjennom samhold og kompetanseflyt utenfor arbeidsplassen, vil våre løsninger tilføre verdi til ditt selskap. Når vi samtidig vet at fysisk fostring gir bedre helse både mentalt og fysisk så er veien kort til redusert sykefravær. Dette brenner vi for.   

Foruten konseptuelle løsninger er vi gode på profilering. Skal dere delta på tur, renn, ritt, seilas eller løp, så vil vi gjerne utfordres. Vi har mer enn 40 års samlet erfaring fra sport- og profilbransjen og vår styrke er helt klart kunnskapen vi har når det gjelder funksjonalitet og synliggjøring.  

Vi har et utstrakt samarbeid med verdens ledende merkevareprodusenter innen sport og mote, og vi jobber nært med produsenter i hele verden. Vi er opptatt av at våre leveranser skal være bærekraftig. Dette underbygges av vårt medlemskap i Etisk Handel Norge. Dette gir deg trygghet.   

Vi holder til på Skullerud Næringspark i Oslo med Østmarka rett utenfor. Her har vi kontorer, showrom og en fantastisk kaffemaskin som vi håper du vil teste. I tillegg har vi 1000 m2 showrom på Skøyen hvor du er velkommen. Vi inviterer deg gjerne med til våre merkevareleverandører også. Har får du all den fagkompetansen som finnes. Enten det er hos Bergans, Rab, Lexington eller andre.

Hvem er vi?

Birger Bjune

Daglig leder

Birger har over 35 års erfaring i sportsbransjen og har jobbet med produksjon, salg og merkevarebygging i både Norge og USA. Han har startet flere sportsbutikker og jobbet som konsulent for Sport 1 gruppen. Han etablerte Christiania Sport AS i 2001. Birger har verdens bredeste smil og er en motiverende stå-på-person og hele firmaets primus motor.

Siri Gallefoss

Selger

Siri har 15 års erfaring fra profilbransjen hvor hun har vært totalleverandør av messeløsninger og arrangementer for noen av verdens største merkevarer. Som løsningsorientert og med sterkt fokus på kundens behov, har hun i dag en sterk portefølje av kunder og produsenter. Siri er et lite fyrverkeri av en person som sprer mye glede og latter rundt seg.

Lasse Johannessen

Selger

Lasse har 28 års erfaring fra profilbransjen og den store og lojale kundeportefølje hans sier mye om hans gode rennomé. Han er en lun og rolig type med masse godt humør, stor fagkunnskap og en kreativ hjerne. Spør han om alt fra firmagaver til messemateriell og han vil finne gode og kreative løsninger for ditt firma.

Ina Borch

Grafisk designer

Ina har 26 års erfaring som grafisk designer og har i de siste årene laget skisser, design og kreative løsninger for profilbransjen. Til tross for at hun er lite selvhøytidelig med stor grad av selvironi har hun stor yrkesstolthet. Hun lytter til hva kundene ønsker og strekker seg langt for å oppnå beste resultat som alle er fornøyd med.