No items found.
Miljøvennlige og bærekraftige gaver

Miljøvennlige og bærekraftige gaver

Det ligger et stort potensial for forbedring i vår bransje med tanke på miljø og bærekraft. Dette gir oss motivasjon til å sette søkelys på verdiskaping og bærekraft. De små tingene vi gjør gir faktisk mening.

Send oss en forespørsel

Bevisste valg gjør en forskjell

Vi jobber i en bransje som historisk har levert mye unyttig og miljø-farlige produkter. Ikke fordi bransjen består av uansvarlige personer, men fordi fokuset har ligget andre steder. 

Det ligger et stort potensial for forbedring i vår bransje med tanke på miljø og bærekraft. Dette gir oss motivasjon til å sette søkelys på verdiskaping og bærekraft. De små tingene vi gjør gir faktisk mening. Enten det gjelder lavere vannforbruk ved innfarging av råvarer eller det at vi benytter kortreist produksjon der det er mulig. 

Dette gjør også at vårt medlemskap i Etisk handel Norge gir mening. 

Ved å benytte oss som leverandør av arbeidstøy kan vi ta utslitt tekstil i retur og sy det om til flotte firmagaver som toalettmapper, pc-futteral og lignende. Dette gjør vi i godt samarbeid med en arbeidsplass for folk med spesielle behov. En fantastisk mulighet hvor alle er vinnere.

Vi har laget en liten brosjyre som viser hvor enkelt det kan være å velge riktig.
Se den og bli inspirert her.