Hvorfor er det viktig med kick-off?

Et kick-off er investering i trivsel, samarbeid og arbeidslyst.

Hvorfor er det viktig med kick-off?

Kick-off bygger gode relasjoner

Kick-off er ofte en markering for en hendelse. Et nyttprosjekt, en lansering, nye medarbeidere eller et nytt år. Å starte året med etkick-off er med på å bygge gode relasjoner mellom medarbeidere og gir de ansatte et positivt løft både faglig og sosialt. Det å styrke samholdet mellom kollegaer med teambuilding aktiviteter legger et godt grunnlag for videre samarbeid og arbeidsglede. Et kick-off er investering i trivsel, samarbeid og arbeidslyst.Et kick-off skal være motiverende og gøy!

Det å gi ansatte en vitamininnsprøyting i form av faglig inspirasjon og sosialt samvær kan være gull verdt for bedriften. I en stor bedrift er det viktig å skape relasjoner på tvers av avdelinger og kick-off er som skapt for dette. Målet er å inspirere ansatte til kreativitet, samarbeid og innsats og derfor er lagoppgaver eller morsomme aktiviteter en fin anledning til å gjøre akkurat det.

 

Produkter til årets Kick-off

Vi har levert div tekstil, velkomstgaver, premier, rollups, beachflagg, bannere og det lille ekstra til forskjellige kick-off. En kick-off er også en perfekt anledning til å lage t-skjorter, hettegensere, jakker eller sokker med firmaets logo eller et unikt design som ansatte kan bruke senere i andre anledninger. På denne måten får dere synliggjort deres logo i andre miljøer. Skal dere på fjellet er en dagstursekk med en termokopp og et sitteunderlag med logo en flott gave som vil bli brukt igjen og igjen. Skal dere overnatte på hytter eller hotell på årets kick-off, er det alltid fint å våkne opp til en flaske vann, en pakke tyggegummi, en liten pose nøtter eller en tannbørste med firmaets logo på. Det er mange muligheter. Vi hjelper dere med det dere trenger slik at deres kick-off blir husket lenge.