No items found.
Beachflagg & Roll-up

Beachflagg & Roll-up

Vi leverer roll up og beachflagg med logo eller bedriftens profil i alle størrelser, og hjelper deg gjerne med design og utforming.

Send oss en forespørsel

Roll-up til messer og innendørs bruk

Med sin store flate og enkle oppsett kan en roll up ha mange bruksområder. Du kan bruke en roll up som informasjonsplakat på messer, dekor på kontoret eller veiviser i resepsjonen. En roll-up med logo og ditt design passer ypperlig i både butikker, treningssentre, arrangement og klinikker. Den er lett synlig og fremmer ditt budskap raskt og effektivt. Du bestemmer selv layouten og informasjonen du ønsker å ha med på din roll-up. Den er enkel å ta opp og ned og blir levert i en smart bag slik at den er lett å frakte med seg til messer og arrangement.

Beachflagg

Et beachflagg har en mindre flate som er i større bevegelse enn en roll-up. Derfor er det mest vanlig å velge beachflagg med logo i et enkelt design. De ulike føttene til et beachflagg gjør at det passer like godt inne som ute. Skal du ha beachflagget ute velger du en tyngre fot eller et spyd som stikkes ned i bakken som gjør at flagget tåler både vær og vind.

Flagg og bannere

Vi leverer ikke bare roll-up og beachflagg, men også flagg og bannere i alle størrelser. Bordflagg, plakater, rullebannere, festivalflagg, kioskflagg, reklameflagg, logoflagg og større flagg til flaggstang er bare et utvalg av hva vi kan hjelpe deg med.

 

Skal dere på messe eller arrangement kan vi også hjelpe dere med messeinnredning og strøartikler.