No items found.
Messetelt

Messetelt

Våre leveranser strekker seg fra små pop-up telt til større salgstelt samt oppblåsbare varianter. Alle messetelt kan leveres med trykk og design etter eget ønske. Vi hjelper deg med å finne riktig telt til ditt formål.

Send oss en forespørsel

Utendørs messetelt

Det kan være godt å ha tak over hodet dersom man skal promotere produkter, servere smaksprøver eller presentere sine tjenester under åpen himmel. Skal du sette opp et salgstelt ute kan du velge mellom hele teltvegger, halvvegger eller vegger med vindu som gjør at vær og vind holdes ute, mens logo og budskap eksponeres stort og tydelig. 

Messetelt med logo

Ser du etter et enkelt reklametelt er et messtelt med logo trykket på taket en fin løsning. Det er mange som ikke ønsker vegger dersom reklameteltet skal brukes innendørs, men vi kan levere messetelt som har vegger med logotrykk på begge sider.

Messetelt med eget design

Skill deg ut i mengden med ditt eget unike design på messeteltet. Du kan ha teltvegger med fullfargetrykk, både utvendig og innvendig, slik at du enkelt kan synliggjøre ditt budskap og din merkevare. Messetelt med eget design og profil kan brukes i mange anledninger så velg et design som tåler dagens lys om og om igjen.

Pop-up telt på 1, 2, 3

Pop-up telt, også kalt quick-up eller easy-up telt, er som navnet tilsier; enkelt å sette opp, både med og uten teltvegger. Teltene består av en kraftig aluminiumsramme og telttak med kappe som settes raskt opp og tas like enkel tned. Du kan også justere høyden på pop-up teltene. Messeteltene leveres i en bag for oppbevaring og transport.Når skal man bruke messetelt?

Et messetelt har mange bruksområder og du ser de både på idrettsarrangement (smøretelt, startbod, skiftetelt, racingtelt, sportstelt), messer (reklametelt, salgstelt, logotelt, profileringstelt), festivaler (festivaltelt, førstehjelpstelt, partytelt, salgsbod) eller ved renovering (monteringstelt, håndtverkertelt).

Kjapt oppsumert har messetelt med trykk følgende fordeler:

- Bedriften er lett synlig og skiller seg ut i mengden
- Du blir skjermet for vær og vind
- Du styrker kjennskapen til din merkevare
- Du kan skape en innbydende stand
- Du fanger oppmerksomheten til besøkende

 

Vi leverer også strøartikler til alle arrangement.