No items found.
Messeinnredning

Messeinnredning

Det finnes et hav av muligheter når du skal sette opp din messestand. Vegger, møblement og bannere. Hvor skal man begynne? Vi foreslår at du begynner med å ringe oss, så hjelper vi deg med å finne rette messeinnredning som passer din messestand.

Send oss en forespørsel

Messeinnredningens første skritt

Skal du ha en stand vil det i en eller annen form være en vegg. Hvorfor ikke gjøre denne veggen unik og tilpasset dere for å skille dere ut fra de andre. Messevegger kommer i mange størrelser og utforminger og uansett om du skal ha en liten eller stor messestand kan vi levere vegger tilpasset ditt behov. En messevegg med ditt design, bedriftens profil og deres farger gir standen et profesjonelt inntrykk og er iøynefallende. Vi leverer alt fra enkle og bærbare messevegger, pressevegger, pop-up vegger, softwall-vegger, modulsystemer, lyskasser med LED lys og roll-up i flere format. Vi er også behjelpelig med belysning til deres messevegg.

Messeinnredning – det lille ekstra

Messebord

Ønsker du en helhetlig og gjennomført stand leverer vi også messebord og messedisker med trykk som kan tilpasses messeveggen. Et messebord hever inntrykket på din stand og er et naturlig samlingspunkt for dine besøkende. Noen messebord og messedisker har gode oppbevaringsmuligheter på baksiden der du kan ha brosjyrer, handlenett og strøartikler liggende. Det finnes mange alternativer når det gjelder messebord og messedisker. Noen kan settes opp på få sekunder, noen kommer med hjul mens andre igjen er opplyst av LED-lys. Spør oss om råd så hjelper vi deg med å finne det perfekte messebordet for deres bruk.

Messemøbler

Det er gøy og inspirerende å delta på messer, men det kan også være slitsomt med lange dager. Sørg for at dere har messemøblement som gjør at dere kan sette dere ned, enten om det for en liten pust i bakken eller om det er sammen med kunder. Velg messemøbler som står i stil med resten av din messestand. Ønsker dere at besøkende skal sette seg ned for en prat er det viktig å velge komfortable og gode stoler, samt et bord der man kan sette fra seg kaffen. Vi kan hjelpe deg med et stort spekter innen messemøbler, fra brosjyrestativ til oppblåsbare møbler

Messematter

Gulvmatter med trykk gir mye profilering for pengene. Trykkflaten er stor, den er lett å se og gir en lun følelse på din messestand. En gulvmatte med trykk kan brukes i resepsjoner, på messer, møterom eller andre steder du ønsker å fremme din profil.  

Seks raske tips for å lykkes på messe

  • Planlegg i god tid, sett budsjett og unngå i-siste-liten handlinger.
  • Skap et helhetlig inntrykk med matchende innredning, bekledning og giveaways
  • Ha en aktivitet på standen for å skape engasjement
  • Skap oppmerksomhet og annonser din deltagelse på sosiale medier
  • Ha det gøy, vær engasjert og by på deg selv
  • Følg opp dine besøkende og kunder i etterkant

 

Skal dere ha stand på messe eller et arrangement så ikke glem reklamegaver og strøartikler.