No items found.
Bedriftsidrett

Bedriftsidrett

Stadig fler bedrifter ser nytteverdien av å tilby bedriftsidrett til de ansatte. Vi har levert teambekledning til store og små bedrifter i mange år.

Send oss en forespørsel

Nytteverdien av bedriftsidrett

Det har vært forsket en del på forholdet mellom bedriftsidrett og arbeidsliv og hvor viktig denne relasjonsbyggingen kan være. Et bedriftslag fungerer ikke bare som et samlingspunkt og en felles interesse, men også som et brobyggende nettverk på tvers av avdelinger og filialer. Du kan møte andre innen for bedriften du ellers ikke møter så ofte og det oppstår kollegiale vennskap. En bedrift som organiserer felles trening for ansatte, forsøker å ivareta de ansattes helse med mer bevegelse og fysisk aktivitet. Når man møtes utenfor arbeidsplassen oppstår konversasjoner om mer dagligdagse ting og medarbeidere blir kjent på nye måter, som igjen kan skape sterkere bånd mellom kollegaer. Dette kan ha en stor og positiv betydning for bedriften.

Betydningen av teambekledning med logo

Bedriftsidrett skaper samhold, økt trivsel og team-følelse itillegg til bedre fysisk- og mental helse. Stiller man med et lag som har funksjonelle teamklær med firmaets logo synlig eksponert kan dette gjørn oe med den enkeltes følelse av å ha en betydningsfull rolle. Man er en del av et lag, en gruppe og man har sin egen viktige funksjon. De aller fleste av oss ønsker å bli sett, vi ønsker å ha en betydning for andre, og det er her bedriftsidretten har mye å si. Med teambekledning med logo er det lett å se hvor man hører til.

Hva kan vi levere?

Vi har levert teambekledning til bedriftslag innen fotball, sykkel, langrenn, løping, håndball, innebandy, golf og basket. Til mindre grupper innen seilas og ekspedisjoner kan vi tilpasse klær og utstyr etter behov. Vi kan levere sportstøy til alle bedriftsidretter og lag og på vår søkemotor kan du se et stort utvalg av teambekledning og sportsutstyr. Vi kan levere alt fra standard treningstøy med logo til spesialdesignet bekledning.

Design deres teambekledning

Vi tilbyr teamklær fra kjente merker og kan trykke deres logo godt synlig. Ønsker dere å skille dere enda bedre ut i mengden kan vi lage teambekledning med eget design etter dere sønsker og forslag. På denne måten ender dere opp med en lagdrakt som er helt unik og ulik alle andres.