No items found.
Motivasjonspakken

Motivasjonspakken

Motivasjonspakken har til hensikt å motivere ansatte til å komme seg ut, nyte naturen, få frisk luft, bevegelse og mosjon.

Send oss en forespørsel

Hvordan motivere ansatte til økt fysisk aktivitet

Vi har utviklet en motivasjonspakke til bedrifter som har til hensikt å motivere ansatte til å komme seg mer ut og få mer bevegelse og mosjon. Det er ingen myte, men en sannhet, at økt fysisk aktivitet fører til mindre sykdom og lavere sykefravær. Med motivasjonspakken ønsker vi å bidra til økt aktivitet blant ansatte i din bedrift

Hvordan bidra til økt motivasjon hos ansatte når bedriften har stort mangfold?

Fler og fler bedrifter velger å satse på bedriftslag eller felles trening. Dette passer ikke for alle. Noen synes dørstokkmila er lang og trives kanskje bedre hjemme i eget selskap og da kan lagidretter og kondomdresser være korteste vei til utenforskap og demotivasjon. Det er disse ansatte vi ønsker å inkludere, disse som trenger å bli sett. Og da er friluftspakken et veldig fint alternativ.    

Hva inneholder motivasjonspakken

Motivasjonspakken inneholder det dere ønsker som passer til deres bedrift og deres mangfold. Vi deler pakken inn i tre eller fire deler der du vil treffe de som liker å rusle i skogen, de som løper på studio eller ute, de som sykler eller de som trives best på langrenn.

Her er noen eksempler på motivasjonspakker vi tidligere har levert. Innholdet har vi satt sammen i samsvar med bedriften.

  • Friluftspakken har kommet i to varianter og inneholdt enten turartikler som sitteunderlag, turstol, termos og dagstursekk eller du kan velge en tekstilvariant med turtøy som for eksempel bukse, jakke og ulltrøye
  • Treningspakken har inneholdt treningstrøye, shorts, langermet zip, vindjakke og treningsbukse
  • Sykkel- eller langrennspakken har inneholdt enten spesialdesignede drakter med firmaets profil eller sykkel og langrennstøy fra kjente merker som Craft og Swix

Hvordan fungerer motivasjonspakken

Vi setter oss ned sammen og finner ut hvilke produkter som passer for deres bedrift og hva som skal til for å motivere akkurat deres ansatte. Målet er å finne en løsning der hver ansatt skal kunne finne motivasjonen i seg selv. De forskjellige pakkene blir satt sammen slik at de passer for alle uansett hvilke interesser eller hvilken fysisk form de ansatte har. For noen vil studiotrening eller sykling være helt uaktuelt og da kan en turpakke med litt friluftsutstyr eller turtøy være mer attraktivt. Det er som regel denne pakken som er den mest populære.

Bedriften kan velge om de vil sponse hele pakken eller om kostnaden skal deles ved at ansatte betaler en egenandel. Alt blir levert med bedriftens logo trykket på produktene. Vi kan tilpasse innhold og pris slik at det passer for deres bedrift.

Forstå hva som motiverer den enkelte ansatt

Før du plukker ut produkter til de forskjellige motivasjonspakkene kan det værelurt å stille følgende spørsmål:

  • Hvilke produkter vil være en motiverende faktor for økt aktivitet?
  • Hvilke interesser og behov bør tas med i betraktning?
  • Hvilken sesong skal motivasjonspakken ha i fokus (sommer eller vinter)?
  • Hvor høy/lav bør den ansattes egenandel være?
  • Hvordan bør motivasjonspakken presenteres?