No items found.
Spesialdesign

Spesialdesign

Vi lager spesialdesignet sportstøy, løpeklær, langrenns dresser og sykkelbekledning, for å nevne noe.

Send oss en forespørsel

Hva er spesialdesignet treningstøy?

Har dere løpegrupper, sykkellag eller andre grupper som driver med felles trening på jobb? Spesialdesign gir dere mulighet til å designe deres egne klubbklær med bedriftens farger, profil og logoer. Det er mulig å lage sin helt unike sportskolleksjon. Spesialdesign bidrar til bedriftslagets unike profilering. Sett deres eget preg på bedriftslagets tøy med firmaets farger og logo.

Hvorfor skal vi satse på spesialdesignet sportsklær?

Svaret er enkelt; for å skille dere ut og bli lagt merke til. Uansett om dere stiller i langrenns renn, stafetter, lagkonkurranser eller sykkelritt vil dere vekke oppmerksomhet med unike drakter med eget design. Men det er også en annen viktig grunn for å investere i spesialdesign. Det samholdet som oppstår når man drar lasset sammen og gjør en felles innsats er genuin og positiv. Det å føle seg som en viktig brikke i en gruppe har mange fordeler både privat og i jobbsammenheng. Spesialdesignet sportstøy er med på å forsterke denne følelsen fordi det gir tilhørighet til en gruppe eller et lag.

Hvilke begrensninger er det på spesialdesign?

Med sublimasjonstrykk har du nesten ingen begrensninger og nær full frihet med designet. Sublimasjon er en teknikk der ditt design, farger og logo blir farget inn i selve stoffet. Vi hjelper dere med designet slik at dere får deres unike uttrykk på deres sportstøy uansett om det er for løp, langrenn, ski, fotball eller andre lagsporter.

Ønsker dere enklere sportstøy og lagdrakter med kun firmaets logo har vi også mange alternativer her. Les mer om Treningstøy med logo