No items found.
Treningstøy med logo

Treningstøy med logo

Vi leverer treningstøy med logo til bedrifter som ønsker å motivere ansatte til aktivitet. Treningstøy med logo synliggjør ditt firma i et sunt og positivt miljø.

Send oss en forespørsel

Alle vet at man pusher seg litt ekstra når man trener sammen med andre fremfor alene. Får man i tillegg sponset treningstøy av bedriften kan dette gi det ekstra lille dyttet man trenger bak. Har man likt treningstøy med firmaets logo blir man straks en enhet som kan bidra til å motivere og heie på hverandre.Fordeler med firmalogo på treningstøy

- Treningstøy med logo bidrar til synliggjøring av din bedrift

Den viktigste distributøren av din logo er dine ansatte. Ved å gi ansatte treningstøy med firmalogo blir dere synlige på treningssentre og ute i naturen. Det er en enkel og sunn form for markedsføring som har positiv effekt på flere nivåer. Vi leverer treningstøy til firmaer i alle farger og prisklasser. Sterke farger eller et unikt design skaper oppmerksomhet og blir lagt merke til. Ser du etter en bestemt merkevare eller ønsker noe helt unikt med bedriftens egen profil kan vi hjelpe deg med begge deler.

- Motiver til fysisk aktivitet ved å sponse treningstøy med logo

Vi sitter stadig mer i ro og stillesitting gir dessverre en risiko for dårligere helse. Å oppmuntre ansatte til trening eller bevegelse er med på å bedre fysisk- og mental helse, som igjen kan være med på å redusere sykefraværet. Derfor kan det være en god investering å gå til innkjøp av treningstøy med firmalogo til de ansatte i din bedrift. Trening forebygger slitasjeskader, gir bedre søvn, mer energi og økt livskvalitet. Sponser dere de ansatte med forskjellig treningstøy med logotrykk kan dette være det lille puffet vi av og til trenger for å komme oss ut. Vi tilbyr også motivasjonspakker som favner alle uansett fysikk eller interesser.

- La treningstøy med din logo bidra til samhørighet i din bedrift

Å være med i en treningsgruppe eller et bedriftslag skaper samhold, økt trivsel og team-følelse. Det er stadig flere bedrifter som stiller med lag i stafetter eller renn fordi man ser nytteverdien av å ha et felles og sporty mål. I tillegg til at din bedrift vil bli lagt merke til under selve løpet, vil også de som deltar ta med seg treningstøyet med din logo videre til andre arenaer.

 

Hva er viktig å tenke på når det gjelder treningstøy med logo til dine ansatte?

Mangfold. Det er få firmaer som består av helt like personer. Vi er alle forskjellig og ikke alle liker å sitte på en spinningsykkel i en fullpakket sal. Det er derfor lurt å velge treningstøy til din bedrift som omfavner flere, uansett interesser eller fysisk form. En treningstrøye som kan brukes når man går tur i skogen eller løfter vekter på et studio er med på å spre din logo i flere miljøer. Å gi bort treningstøy med firmalogo til dine ansatte eller kunder en investering, ikke en kostnad.