Spesialdesign: Sykkeltrøye og sykkeldrakt

Like sykkeltrøyer eller sykkeldrakter i unikt design skaper ikke bare blikkfang, men også tilhørighet og en opplevelse av å «trekke lasset sammen».

Spesialdesign: Sykkeltrøye og sykkeldrakt

Sykkeltrøye eller sykkeldrakt med eget design

Har dere et bedriftslag som sykler er en sykkeltrøye med eget design en fin måte å vise frem firmaets logo, profil og slagord i et sunt miljø. Oppnår vi samhold og fellesskap utenfor jobben gjennom idrett og arrangementer, er veien kort for at motivasjonen også finner sin plass på arbeidsplassen. Derfor har mange bedrifter valgt å sponse sykkelbekledning, sykkeltrøyer med logo og unike sykkeldrakter til sine ansatte for å motivere til dette fellesskapet.

Sublimasjonstrykk på sykkeltrøyer og sykkeldrakter

Med sublimasjonstrykk har dere nesten ingen begrensninger og nærmest full frihet med design på deres sykkeltrøyer, sykkelbekledning og sykkeldrakter. Sublimasjonstrykk er en teknikk hvor fargen påføres med dyser og trekker inn i fibrene. Vi setter opp skisser og bidrar med designet slik at deres sykkeltrøyer eller sykkeldrakter får sitt unike særpreg.

Sykkeltrøyer og sykkelklær tilpasset deres ønsker

Vi leverer alt fra enkle sykkelsett bestående av en sykkeltrøye og sykkelbukse til de større settene med sykkeltrøye, kort og lang sykkelbukse, sykkelvest, vindjakke og evt tilbehør. Vi hjelper dere å designe sykkeltrøyer eller sykkeldrakter etter deres ønsker og behov.

Sykkeltrøyer og sykkelklær av høy kvalitet

Vi leverer teknisk gode sykkeltrøyer og sykkeldrakter med ergonomisk passform. Høyfunksjonelle, elastiske materialer i kombinasjon med bodymapping og ergonomisk design gir effektiv støtte, temperaturregulering og bra aerodynamikk. Vi leverer sykkeltrøyer og sykkelklær fra kjente merkevarer som Craft, Orack og Robust.