Nytteverdien av treningstøy med logo

Den viktigste distributøren av bedriftens logo er de ansatte. Og hva er vel bedre enn å spre logoen i et sunt og sporty miljø?

Nytteverdien av treningstøy med logo

Bli lagt merke til med fargerikt treningstøy med logo

Vi har treningsklær og sportstøy i alle farger og prisklasser. Sterke farger eller et unikt design skaper oppmerksomhet og blir lagt merke til. Ser du etter en bestemt merkevare eller ønsker noe helt unikt med bedriftens egen profil kan vi hjelpe deg med begge deler.

Hva er viktig å tenke på når det gjelder treningstøy med logo til dine ansatte?

Mangfold. Det er få firmaer som består av helt like personer. Vi er alle forskjellig og ikke alle liker å sitte på en spinning sykkel i en fullpakket sal. Det er derfor lurt å velge treningstøy som omfavner flere, uansett interesser eller fysisk form. En treningstrøye som kan brukes når man går tur i skogen eller løfter vekter på et studio er med på å spre din logo i flere miljøer. Å gi bort treningstøy med logo til sine ansatte eller kunder en investering, ikke en kostnad. Det er en enkel og sunn form for markedsføring man også kan være stolt av.  

Skap samhørighet med treningstøy med logo

Å være med i en treningsgruppe eller et bedriftslag skaper samhold, økt trivsel og team-følelse. Å oppmuntre ansatte til trening eller bevegelse er med på å bedre fysisk- og mental helse, som igjen kan være med på å redusere sykefravær. Det er stadig flere bedrifter som stiller med lag i stafetter eller renn fordi man ser nytteverdien av å ha et felles og sporty mål. I tillegg til at din bedrift vil bli lagt merke til under selve løpet, vil også de som deltar ta med seg treningstøyet med din logo videre til andre arenaer.

Her kan du se et stort utvalg av treningstøy vi tilbyr.