Nytteverdien av treningsklær med logo

Den viktigste distributøren av bedriftens logo er de ansatte. Og hva er vel bedre enn å spre logoen i et sunt og sporty miljø?

Nytteverdien av treningsklær med logo

Bli lagt merke til med fargerike treningsklær med logo

Vi har treningsklær i alle farger og prisklasser. Stiller man opp i treningsklær med firamaets profil eller et unikt design får man oppmerksomhet og blir lagt merke til. Vi kan spesialprodusere treningsklær etter dine ønsker og ditt behov, eller du kan velge å sette din logo på treningsklær innenfor et stort utvalg merkevarer.

Treningsklær med logo til dine ansatte

Å gi bort treningsklær med logo til ansatte kan være en god investering i det lange løp. Aktivitet skaper glede, bedre fysisk form og mer energi. Det er en enkel og sunn form for markedsføring man også kan være stolt av. Vi har levert flere motivasjonspakker til bedrifter som ønsker å motivere ansatte til fysisk aktivitet. Firmaet sponser enten hele pakker eller deler av en pakke bestående av frilutsartikler, fritidstøy eller treningstøy med logo.

Treningsklær med logo til lag og grupper

Har bedriften et fotballag, en treningsgruppe eller et lag innenfor en annen sport er dette en fin anledning til å tilby ansatte trengingsklær med logotrykk. Grupper og lag skaper samhold og team-følelse også utenfor banen. Bedriftsidrett er positivt og inkluderende. Samholdet i en bedrift er viktig og hvis enkle grep som treningsklær med din bedriftslogo kan være med på å skape tilhørlighet er det en enkel og billig investering.

Her kan du se et stort utvalg av treningstøy vi tilbyr.