Firmagaver

De aller fleste ansatte setter pris på å motta firmagaver ved spesielle anledninger, enten de jobber i små, mellomstore eller store firmaer. Det behøver ikke å være de mest overdådige gavene, så lenge de ansatte føler seg verdsatt. Så hva kjøper man egentlig i firmagave til ansatte? Vi nordmenn er bortskjemte med alternativer når det kommer til friluftsliv, så en gave i denne sjangeren vil nok falle i smak hos de aller fleste. Det beste av alt - hos Christiania Sport finner du alle de beste firmagavene på ett og samme sted, uansett hva du er på utkikk etter!

Firmagaver til sportsentusiasten

Hos Christiania Sport finner du mange kule firmagaver til de som er glad i sport. Det finnes klær og utstyr til alle årets sesonger, enten det er snakk om ski, sykling eller golf. Dersom den ansatte er en golf-entusiast, finnes det gaver slik som golfball-sett, pique til både herre og dame, golfputter, eller den litt mer eksklusive varianten; golf bag. Padel er også en sport som er i vinden om dagen, og en racket kan derfor være en fin ting å få. Dersom man er usikker på hvilken type sport som er mest aktuell, kan man gå for tilbehør som passer til de aller fleste sports-entusiaster. Her er firmagaver som sekker, vannflasker, pulsklokker, og termoser supre alternativer.

Firmagave til turgåeren

Å finne gaver til ansatte som er glade å være ute i naturen, er en gave i seg selv. Det finnes så mange ulike alternativer! For å hjelpe deg litt på veien, kan vi anbefale å kjøpe lommelykt,

førstehjelpspakke, kjølebag eller hodelykt. Det enkle er ofte det beste, og disse gavene er ting man ofte ikke tenker på å kjøpe selv. Dermed kan gaven også oppleves som enda mer omtenksom, enn hvis man kjøper ting som det er vanlig å ha hjemme. Et fint pluss, er at slikt utstyr gjerne oppfordrer folk til å komme seg ut, noe som er bra for både psyken, og arbeidsmoralen. Det er en vinn vinn!

Firmagaver for det lille ekstra

Ikke alle er glade i å gå toppturer, eller å gå milevis i skogen. Noen er mer opptatt av å nyte naturen i ro. Det kan likevel være greit å ha med seg litt utstyr dersom man skal sitte ute en stund, og heldigvis har vi også slike gaver hos Christiania Sport! Hva med en firmagave til pikniken? Her er elektrisk vinåpner, trådløs høytaler, kjølebag, skjærefjøl og bestikk flotte alternativer. Eller kanskje et par stilige hodetelefoner til gåturen er den riktige gaven? Uansett hva du velger, er vi sikre på at du vil finne noe som faller i smak, til og med hos den aller mest kresne. Med et så stort utvalg, kan du velge personlig tilpasset gaver til enhver ansatt, uten at det skal gå utover neste års budsjett!

Les mer om firmagaver her