Sommergave til ansatte

Sommerferien er et etterlengtet avbrekk i en hektisk hverdag og mange glemmer viktigheten av å motivere ansatte i denne perioden. Derfor er en brukervennlig sommergave til ansatte en genial løsning.

Sommergave til ansatte

Populære og brukervennlige sommergaver til ansatte

Vi har lang erfaring med firmagaver og sommergaver til kunder og ansatte. Det er mange produkter som egner seg og som kan brukes gjennom sommeren. Vi har levert enkelt produkter med logo som turtøy, hengekøyer eller badehåndklær.  

Se vårt produktsøk for inspirasjon

 

Sammensatte sommergaver til kunder og ansatte

Flere bedrifter velger å satse litt mer på sommergaver til sine kunder og medarbeidere og vi har ofte satt sammen forskjellige pakker. Hva med en kjølebag med badehåndkle og en drikkeflaske? Eller en dagstursekk med sitteunderlag og termos? Sammen finner vi løsninger som passer deres bedrift og budsjett.

 

La kundene huske hvem du er i sommer

Å dele ut sommergaver til kunder er en hyggelig gest som blir satt pris på. Dersom gaven er gjennomtenkt og brukervennlig vil kunden huske på dere gjennom sommeren på en positiv måte. Hva med et discgolf sett som motiverer til aktivitet eller en sammenleggbar stol som kan brukes på telttur, på stranden eller i parken.

 

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg.