Sommergave til ansatte

Det er ikke så vanlig å gi ansatte sommergaver, men effekten kan ha større betydning enn du tror. Vi hjelper deg med å finne rett gave.

Sommergave til ansatte

Hvorfor skal man gi sommergave til kunder og ansatte?

Vi har lang erfaring med firmagaver og vet at det er mer vanlig å gi bort en julegave enn en sommergave til ansatte. Feriepenger og en etterlengtet sommerferie, som er et avbrekk i en hektisk hverdag, er som regel gave nok i seg selv. Likevel er det viktig å holde motivasjonen oppe hos ansatte også i ferien, og hva gjør det bedre enn en gave med omtanke? Dersom du kan bidra til å gjøre sommeren litt bedre eller morsommere med en nyttig eller brukervennlig sommergave vil det kunne føre til økt motivasjon og lojalitet.

Brukervennlige sommergaver

Det viktigste kriteriet for å velge en sommergave til ansatte er å se på interessene og hvilke type mennesker du jobber med. Noen liker seg utendørs og da vil hengekøye, termos, sitteunderlag, grillpinner eller en dagstursekk være perfekte valg som sommergaver. Vet du at de fleste skal ut og reise kan øretelefoner, ladere, reisevesker eller nakkeputer være et bedre alternativ. Vi har mange ideer og mange forslag til hva du kan gi til ansatte i sommer.

Sammensatt sommergave

Flere bedrifter velger å satse litt mer på sommergaver til sine kunder og medarbeidere og vi har ofte satt sammen forskjellige produkter til fine pakker. Hva med en kjølebag med piknikpledd og piknikglass? Eller en dagstursekk med sitteunderlag og termos? Sammen finner vi løsninger som passer deres bedrift og budsjett.

Spiselige sommergaver

Spekemat, grilloljer, BBQ sauser, krydder, kaffe, noe søtt eller salt er perfekte sommergaver som kan gis til både ansatte og kunder. Vi kan sette sammen spennende pakker som innholder det du trenger for å sette din egen smak på den hjemmlagde pizzaen, pakker som passer perfekt i piknikkurven eller på lunsjbordet eller pakker som passer alle selverklærte grillkonger der ute.

Hva er trenden for sommergaver i 2024?

Det er en gave vi har levert til bedrifter i mange år, og det ser ikke ut til at den er noe mindre populær i 2024, nemlig handlenett med badehåndkle og drikkeflaske. Dette er en nyttig gave der hvert produkt kan brukes igjen og igjen. Handlenettet tar du med deg på stranden, til butikken, i båten, til venner eller i parken. Drikkeflasken kan brukes både i og etter ferien, på trening eller på jobb. Et badehåndkle får man alltid bruk for og dette kan også byttes ut med et hamampledd. Få på din logo eller sett ditt eget design på produktene og de ansatte får en unik sommergave.

Ikke la kundene glemme deg i sommer

Å dele ut sommergaver til kunder er en hyggelig gest som blir satt pris på. Dersom gaven er gjennomtenkt og brukervennlig vil kunden huske på dere gjennom sommeren på en positiv måte. Hva med et discgolfsett eller annet spill som motiverer til aktivitet, eller en sammenleggbar stol som kan brukes på teltturen, på stranden eller i parken? Vi har mange gode forslag så ta kontakt for tips og råd.

Du finner mer informasjon om regler for firmagaver og andre type gaver du kan gi til ansatte og kunder på våre side om Firmagaver