Julegave til ansatte

Julen er en tid for samvær, hygge og selvfølgelig julegaver. Å gi en julegave til ansatte eller kunder er en hyggelig gest som blir satt stor pris på. Julegaver er en investering og en kostnads-effektiv måte å skape en hyggelig arbeidsplass og glade kunder.

Julegave til ansatte

Populære og brukervennlige julegaver til ansatte

Vi har lang erfaring og mange gode tips til julegavertil ansatte. Det kan være den klassiske gaven som et lekkert knivsett, en klassisk salatbolle med bestikk eller den mer varmende gaven som superundertøy, sitteunderlag eller termos.

Sammensatte julegaver til ansatte

Uansett budsjett finnes det mange fine produkter som kan settes sammen til en flott julegave som dine ansatte og medarbeidere vil sette stor pris på. Hva med en dagstursekk med sitteunderlag og en termos? Eller et pizzasett med pizzastein, serveringsbrett og pizzaskjærer? Eller en reisebag med toalettmappe? Mulighetene er mange og vi kan tilpasse gaver etter ønsker, budsjett og behov.

Smaksrike julegaver

Julen er en tid for selskap og samvær og en smaksrik julegave til ansatte er alltid kjærkommen. Her er utvalget stort og du finner alt fra søtt til salt eller syrlig. Vi kan sette sammen forskjellige pakker med krydder, spekemat, kaffe med noe søtt, temapakker som pizza, jul eller grill eller det dere ønsker.

Julegaver til kunder

Noen ganger passer det å gi kunder en julegave som takk for et godt samarbeide.  Andre ganger er det ikke like lett å vite hva man kan gi og valget kan da være å gi en gave til hele bedriften samlet. Vi kan levere flotte gaveesker, trekasser eller metallspann med sjokolademiks, der hver enkelt bit er innpakket. Disse kan settes i fellesarealer som kantine, resepsjon eller møterom og kan deles med kunder, ansatte og besøkende.