Jubileumsgave til ansatte

En jubileumsgave til en ansatt er en gjennomtenkt og personlig gave. En gave som er unik, med mye tanke bak.

Jubileumsgave til ansatte

Når gir man bursdagsgave til en ansatt?

Det er ikke vanlig at bedrifter gir bursdagsgaver til ansatte så lenge det ikke er runde tall. Det er bestemte skatteregler for dette og gaven kan ikke gis som pengegave. Den ansatte må fylle 50, 60, 70 eller 80 år for at skattereglene gjelder

Se her for: Skattesatser

Andre former for jubileumsgaver til ansatte

Det finnes også andre merkedager der bedriften ønsker å gi en flott gave til en ansatt. Dette kan være hvis en ansatt gifter seg, går av med pensjon eller avslutter arbeidsforholdet etter mer enn 10 år i bedriften.

Jubileumsår for bedriften

Er det bedriften i seg selv som har jubileum er det mange som ønsker å markere dette året med et arrangement, gaver til kunder og ansatte eller en annen form for feiring. Her kan vi bistå med gode råd og ideer da vi har lang erfaring på dette feltet.

Vi hjelper deg med bursdagsgaver, firmagaver og jubileumsgaver til dine ansatte

Uansett anledning eller type gave bedriften ser etter til sine ansatte kan vi hjelpe dere med å finne rett gave til rett person. Vi har lang erfaring og flere kreative hoder som kjenner markedet. Vi samarbeider med mange store merkevarer som kan tilby nyttige og verdifulle gaver. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.