Handlenett med logo

Bidra til en mer bærekraftig hverdag for de fleste og få ned bruken av plast med å gi bort nyttige handlenett med logo til de rundt dere.

Handlenett med logo

Hvorfor velge handlenett med logotrykk

Det har vært en stor prisøkningen på bæreposer i dagligvarebutikkene for å få ned bruken av plast. Men noe må vi bære varene hjem i. Gi derfor dine kunder, medarbeidere og samarbeidspartnereet handlenett med logo. På denne måten kan du bidra til at forbruket av plastposer går ned og at din bedrift blir lagt merke til. Et handlenett med tydelig logo er med på å gjøre din bedrift synlig i bybildet.


Sett ditt preg på handlenettet med egen logo eller eget design.

Det finnes et stort utvalg handlenett i mange farger og tekstiler. Du kan velge å gjøre det enkelt og kun velge et bestemt handlenett med logotrykk i én eller flere farger eller du kan velge bedriftens profil og få laget et eget spesialdesignet handlenett. Vi hjelper deg med både design og valg av utforming.

Nytteverdien av et handlenett med logo

Et fint handlenett brukes om og om igjen og det er lett å se at mange har erstattet vesken med handlenett med trykk. La det ligge i bilen, pc-bagen eller vesken og du slipper å kjøpe en dyr pose når du er på butikken. Mange bruker handlenett med fine og morsomme trykk for å spre glede eller et bestemt budskap.

Ta vare på miljøet med handlenett med logotrykk

Utvalget av miljøvennlige handlenett er stort, og de finnes i alt fra økologisk bomull til resirkulerte materialer. Vi tilbyr miljøsertifiserte handlenett med logo og/eller eget design.Se et stort utvalg handlenett i vårt produktsøk HER