Handlenett med logo

Bidra til en mer bærekraftig hverdag for de fleste og få ned bruken av plast med å gi bort nyttige handlenett med logo til de rundt dere.

Handlenett med logo

Hvorfor velge handlenett med logotrykk

Det har vært en stor prisøkningen på bæreposer i dagligvarebutikkene for å få ned bruken av plast. Men noe må vi bære varene hjem i og derfor er handlenett med logo en perfekt strøartikkel og reklamegave som du kan gi dine kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere. På denne måten kan du bidra til at forbruket av plastposer går ned og at din bedrift blir lagt merke til. Et handlenett med tydelig logo er med på å gjøre din bedrift synlig i bybildet.


Sett ditt preg på handlenettet med egen logo eller eget design.

Det finnes et stort utvalg handlenett i mange farger og tekstiler. Du kan velge å gjøre det enkelt og kun velge et bestemt handlenett med logotrykk i én eller flere farger eller du kan velge bedriftens profil og få laget et eget spesialdesignet handlenett. Vi har levert kraftige handleposer i kundens farger som enkelt kan pakkes ned i sin egen lomme. Vi hjelper deg med både design og valg av utforming.

Nytteverdien av et handlenett med logo

Et fint handlenett eller en tote kan brukes om og om igjen, og det er lett å se at mange har erstattet vesken med et pent eller gøyalt handlenett med trykk. Mange bruker handlenett med fine og morsomme trykk for å spre glede eller et bestemt budskap. Det har blitt en trend blant unge å gå med handlenett med slagord for å ta et standpunkt eller for å vise omverden hva de står for. Et lett bærenett kan ligge i bilen, pc-bagen eller vesken og du slipper å kjøpe en dyr pose neste gang du er på butikken. Vi pakker ikke lenger med oss gaver eller ting vi skal gi videre til andre i plastposer men i handlenett, og på denne måten kan din logo bli spredd videre til andre.

Ta vare på miljøet med handlenett med logotrykk

Utvalget av miljøvennlige handlenett er stort, og de finnes i alt fra økologisk bomull til resirkulerte materialer. Vi tilbyr miljøsertifiserte handlenett med logo og/eller eget design.På vår søkemotor finner du et stort utvalg handlenett i mange variasjoner.