Har dere t-skjortene klare for årets Holmenkollstafett?

La deres t-skjorte vise hvem dere er og hva dere står for i årets Holmenkollstafett

Har dere t-skjortene klare for årets Holmenkollstafett?

Fler og fler bedrifter velger å delta i stafetter for samhold og teambuilding, og vi har levert t-skjorter til Holmenkollstafetten til mange lag. T-skjorter i friske farger med logo lett synlig plassert, på front og rygg, gjør at deres bedrift blir lagt merke til, i et sunt miljø. Å ha like t-skjorter i Holmenkollstafetten skaper tilhørighet og en vilje til å dra lasset sammen.

Gjør deres t-skjorte synlig i vårens største stafett.

I fjor stilte over 4000 lag og 60000 deltagere til Holmenkollstafetten. Det er derfor viktig å skille seg ut i mengden og gjøre seg synlig. Selvfølgelig ønsker man at så mange som mulig av tilskuerne skal legge merke til akkurat deres t-skjorte og firmalogo, men det finnes også en annen viktig grunn til å gjøre seg mer synlig enn de andre. Når stafettpinnen skal bytte hender er det viktig at løperne ser hverandre og kan skille sitt lags t-skjorter ut i et hav av andre løpere fra andre lag. Holmenkollstafetten er utrolig populær for både deltagere og tilskuere og det er en unik mulighet til å tenke utenfor boksen for å lage en synlig t-skjorte.

Hva slags t-skjorte lønner det seg å ha når man skal løpe Holmenkollstafetten?

Vi anbefaler tekniske t-skjorter når dere skal løpe. Disse kommer i mange varianter, i et hav av farger og i mange forskjellige prisklasser. Vi anbefaler å velge en trenings t-skjorte som er designet for aktive mennesker som verdsetter høy komfort og kvalitet. Å ha en t-skjorte som transporterer fuktighet når man løper Holmenkollstafetten er viktig for at det skal bli en positiv opplevelse for alle. Vi har merker som Craft, Puma, Swix, Devold, Tufte, Bergans med fler.

Holmenkollstafetten 2024.

Holmenkollstafetten blir avholdt 4 mai 2024 og skal dere ha t-skjorter til dette løpet er det lurt å være ute i god tid. Det blir fort mye stress når man skal bestille t-skjorter til Holmenkollstafetten i siste liten og det kan være mye som blir utsolgt fra produsent grunnet stor pågang. Ønsker dere full pakke kan vi også hjelpe dere med resten av antrekket som tights, løpeshorts, joggesko, vindjakke, drikkeflaske med mer.