Påskeegg til ansatte

Å gi et påskeegg eller en påskegave til ansatte er en fin måte å vise at du setter pris på dine medarbeidere. Det er en investering, ikke en utgift.

Påskeegg til ansatte

Påskeegg til ansatte

Det klassiske påskeegget, med små biter av godteri i forskjellige farger og smaker, har en nostalgisk betydning for veldig mange. Det går aldri av moten og derfor er påskeegg til ansatte og kunder en av de mest populære firmagavene. Å gi et påskeegg til kunder, samarbeidspartnere og ansatte er en fin måte å vise at du setter pris på de rundt deg. Det er en hyggelig gest som blir satt stor pris på.

Hva legger du i påskeegg til ansatte som ikke spiser sukker?

Det finnes mange alternativer til hva du kan putte i påskeegget dersom du ikke ønsker å pushe sukker på kunder eller ansatte. Hva med kaffe, te eller krydder? Eller en fin lue, en varm hals eller et par kule sokker med firmaets logo? Vi hjelper deg å finne alternativene.

Firmagaver til påske

Det er ikke alltid den perfekte påskegaven er et påskeegg til de ansatte i din bedrift. Noen ganger er det andre ting som passer bedre. Vi har et stort utvalg påskegaver som passer ypperlig enten det er smakfulle eller brukervennlige gaver. Vi kan sette sammen en pakke med sekk, termos og sitteunderlag eller hva med en fjøl med spekemat? Gå til vårt produktsøk for å bli inspirert.

Nytteverdien av å gi bort en påskegave til ansatte og kunder

Å gi bort en oppmerksomhet til kunder og ansatte skaper motivasjon, glede og entusiasme. En gave er en investering, ikke en kostnad. Å gi bort brukervennlige gaver som termokopper, solbriller eller sekker med logo er også en fin måte å markedsføre din bedrift. Det er derfor firmagaver egner seg ypperlig til påske.

Vi kan levere påskeegg til ansatte ikke bare i Oslo men også over hele Norge.