Hvordan velge bærekraftige firmagaver

Det er mange små og enkle forandringer vi kan gjøre for å bli litt mer miljøvennlige. Det å velge bærekraftige firmagaver med stor nytteverdi er et av de enkle grepene en bedrift kan ta.

Hvordan velge bærekraftige firmagaver

Gi dine kunder og ansatte miljøvennlige og bærekraftige firmagaver


Å sette pris på samarbeidspartnere, kunder og ansatte med en firmagave er en hyggelig gest som skaper engasjement, trivsel og økt innsats. Alle liker å bli sett og satt pris på, men hvis gaven er noe unyttig som ender i søpla eller en skuff blir ikke gleden like stor.

Å velge bærekraftige og miljøvennlige firmagaver handler om å ta de riktige valgene som har minst mulig fotavtrykk på miljøet. Et brukervennlig produkt med lang levetid er en langt mer bærekraftig firmagave enn et billig produkt som ingen egentlig vil ha.

 

Velg riktig produkt

Alternativene er flere enn du tror. Vi samarbeider med flere merkevarer som tar bærekraft på alvor og som oss, er medlem av Etisk handel Norge. Vi er opptatt av at våre leverandører kan dokumentere produksjonen av deres produkter. Når du gir bort en bærekraftig firmagave med de rette sertifikatene vil du ikke bare glede mottaker, men du kan også være stolt av gaven du gir. Det lønner seg som oftest å velge kvalitet fremfor kvantitet. Målet er å gi bort en gave de aller fleste vil bruke, sette pris på eller kan gi videre dersom den ikke skulle falle i smak.

Kortreiste og bærekraftige firmagaver

Vi samarbeider med flere norske aktører som har spennende og lokalproduserte produkter. Ved å velge kortreiste produkter støtter du ikke bare opp om norske arbeidsplasser, men du velger også en mer bærekraftig firmagave. En leverandør vi er stolte av å samarbeide med er Eiker Vekst som skaper arbeidsplasser for de som ikke er helt A4. Gi en smakfull gave som samtidig støtter de som faller litt utenfor.

Vi har lang erfaring og hjelper deg med å finne en personlig og nyttig gave av god kvalitet.