Profileringsartikler

Bruk av profileringsartikler på arbeidsplassen skaper et samhold blant de ansatte, og en følelse av tilhørighet. Personlig bruk av profileringsartikler utenfor arbeidsplassen, kan samtidig føre til synliggjøring, og fungere som enkel reklame for bedriften. Det er derimot avgjørende at profilklærne er av god kvalitet og at de er profesjonelt utformet, for at de ansatte skal ønske å bruke klærne. Hos Christiania Sport finner du nettopp det. Det finnes en mengde ulike klær som kan spesialtilpasses til bedrifter, med både broderi, trykk og merking, for å dekke alle behovene til din bedrift.

Profileringsartikler til herre

Det kanskje mest universelle klesplagget vil være en enkel t-skjorte. Det er en profileringsartikkel som de fleste vil føle seg komfortable i, samtidig som at den kan brukes stort sett hele året dersom man er innendørs. Avhengig av hvilken bransje man jobber i, kan en enkel og stilren t-skjorte fungere som en helårs uniform for de ansatte. Dersom man jobber i en bransje som krever en mer formell stil, kan det være en god ide å gå til anskaffelse av piké-skjorter, vanlige skjorter og blazer. Disse profileringsartiklene til herre kan tilpasses med merking, i form av broderi eller trykk, slik at din bedrift er lett gjenkjennelig når dine ansatte er ute blant kunder, eller øvrige samarbeidspartnere. For er komplett antrekk, kan vi også nevne at det er mulig å trykke logoer og andre kjennetegn på sokker, dersom dette er aktuelt!

Profileringsartikler til dame

Det finnes enkle t-skjorter til dame også, både i nøytrale farger, og mer fargerike varianter. I tillegg finnes det et stort sortiment av topper, skjorter og bluser. For den mer formelle stilen, kan man også gå for kjoler eller skjørt. Det er også verdt å nevne at klærne kan komplimenteres med belter, sko og hatter. Eller kanskje et par hansker eller votter til sene vinterkvelder? Uansett hva du er på utkikk etter, kan du finne individuelle profileringsartikler, samt komplette antrekk hos Christiania Sport. Det aller viktigste er at bedriften lykkes med sine objektiver, enten det i hovedsak er å utstyre de ansatte med kvalitetsplagg, eller å reklamere for bedriften utad.

Les mer om profileringsartikler her