Profileringsartikler

Ønsker du å fremme selskapet både utad og innad? Profileringsartikler er en flott måte å skape kjennskap og samhold. 

Profileringsartikler kan benyttes til en rekke ulike formål. I Christiania Sport kan vi sette sammen strøartikler, messeinnredning, profilert kledning og mer! Blant våre profileringsartikler finner du: 

 • Kopper
 • Penner
 • USB minnekort 
 • T-skjorter
 • Hettegensere
 • Kjøkkenutstyr
 • Sekk/Bag
 • Pledd

Bruk av profileringsartikler på arbeidsplassen skaper et samhold blant de ansatte, og en følelse av tilhørighet. Personlig bruk av profileringsartikler utenfor arbeidsplassen, kan samtidig føre til synliggjøring, og fungere som enkel reklame for bedriften. 

Profileringsartikler av høy kvalitet 

For at de ansatte skal ønske å ta i bruk klær med profilering, er det avgjørende at profileringsartikler er av god kvalitet og at de er profesjonelt utformet. Hos Christiania Sport finner du nettopp det. Det finnes en mengde ulike klær og andre artikler som kan spesialtilpasses til bedrifter, med både broderi, trykk og merking, for å dekke alle behovene til din bedrift. Vi har mer enn 40 års samlet erfaring fra sport og profileringsbransjen, og tar gjerne på oss en utfordring! 

Profileringsartikler til din bedrift 

Ved bruk av profileringsartikler, kan det være lurt å velge noe som er relevant for akkurat din bedrift. F. eks, dersom dere er et reisebyrå, kan det være kult med noe som assosieres med reise. Profileringsartikkelen dere velger kan nemlig bidra til å forsterke budskapet dere ønsker å fremme. Nedenfor har vi listet noen gode spørsmål å stille deg selv: 

 • Hva slags marked er tilknyttet bedriften? 
 • Hvem skal få artiklene? 
 • Hvilket budsjett ønsker dere? 
 • Hvor skal de ditribueres?

Profileringsartikler - Enkle og mer nisjeprodukter

Når du skal finne profileringsartikler for din bedrift, kan du gå for enkle artikler som vil falle i smak hos de fleste. Typiske profileringsartikler i "generell-kategori" kan være penner, handlenett, krus og godteri. Det er også mulig å gi bort profileringsartikler litt mer utenom det vanlige. Det er kanskje ikke aktuelt å bestille flere hundre kofferter med logoen til selskapet om det skal deles ut på messe. Derimot, hvis profileringsartiklene skal gis bort i gave til et mindre antall eksisterende kunder eller ansatte, kan det være kult å finne noe annet enn de klassiske strøartiklene. Avhengig av budsjett, vil du kunne finne flere interessante produkter du kan trykke logoen til selskapet på hos oss.

Profileringsartikler: varemerker

Erfaringsmessig ser vi at det er et stort ønske blant flere aktører å kunne bli assosiert med varemerker. I Christiania Sport samarbeider vi med flere kjente varemerker. Hos oss kan vi produsere profileringsartikler med kjente merker som Bergans, RAB, Amundsen, Swix, Ulvang, Lundhags, Helsport, HellyHansen, Under Armour, Rossignol, Dale of Norway, Chole Haan, Salomon, Slazenger, Brusletto, Fjellreven, Hestra, Northug, Hummel, Osprey, Mammut, MBT, Scholl, New Balance, Patagonia, Scarpa, Smartwool, Samsonite, Skogstad, Swims og Tufte.

Populære profileringsartikler

Med et stort utvalg profileringsartikler er det ikke alltid lett å vite hva som vil gjøre seg best. Da kan det være fint å se litt på hva andre velger. I Christiania Sport er det flere profileringsartikler som er svært populære. Blant disse finner vi hettegensere, sportspakker og tøfler. I tillegg går det stadig mye av tote bags, power banks, glass og termokrus.

Bestill dine neste profileringsartikler fra oss

Uansett hva du er på utkikk etter, kan du finne individuelle profileringsartikler, samt komplette antrekk hos Christiania Sport. Det aller viktigste er at bedriften lykkes med sine objektiver, enten det i hovedsak er å kle de ansatte med kvalitetsplagg, eller å reklamere for bedriften utad. La oss hjelpe deg med å skape noen kule profileringsartikler!

Vi benytter kun kvalitetsmerker innen sport- og klesbransjen til profilering. God eksponering og visualisering kan ha en stor effekt på merkevarebygging.

Les mer om profileringsartikler her