Bedriftsgaver

En bedriftsgave plukket ut med omhu er en fin måte å vise at man verdsetter de ansatte, gode samarbeidspartnere og klienter på. Bedriftsgaver kan gis ved en rekke ulike anledninger, som runde fødselsdager, til jul, som en takk for lang tjeneste, eller som en avskjedsgave når noen pensjonerer seg. Det mangler heller ikke på muligheter når det kommer til valg av selve gaven! Det viktigste er likevel at man velger en bedriftsgave som man vet vil falle i smak hos mottakeren. Hos Christiania Sport vil du finne det aller meste, enten det er snakk om friluftsutstyr, interiør, klokker eller spill.

Bilde av en ansatt som får en bedriftsgave

Bedriftsgaver til jubilanten 

Er det noen i bedriften som fyller rundt år? Dersom vedkommende har jobbet i firmaet en stund, er det vanlig å motta en gave fra bedriften. Det er ikke dermed sagt at gaven må være verken stor eller dyr, ofte er det hyggeligere å få bedriftsgaver som er gjennomtenkte, og som er spesielt valgt ut til vedkommende. En klokke er et klassisk eksempel på en fin bedriftsgave, som passer til de fleste jubileum, fra 30 til 60. Det er ikke alltid like lett å velge riktig gave, så dersom du ønsker å gi personen valgmuligheter selv, kan et gavekort være midt i blinken. Dette er riktignok en litt mer upersonlig gave, men fortsatt en bedriftsgave som vil bli satt pris på! 

Bedriftsgaver til jul 

Ansatte, så vel som kunder og samarbeidspartnere vil sette pris på litt ekstra oppmerksomhet rundt julehøytiden. Det finnes ingen regler for hva man kan gi i julegave - her er det kun fantasien som setter grenser. Hva med å sette sammen en fin gavepakke bestående av praktiske ting til kjøkkenet eller baren? Gjenbrukbare isbiter, sugerør i stål, vinkjøler og elektrisk vinåpner i en og samme pakke kan bli en komplett bedriftsgave som kan benyttes under juleselskap, så vel som resten av året. Til den matglade, kan man kjøpe forkle til matlaging, salt og pepperkvern, slipestål eller et sett med kjeler. Christiania Sport har mange både praktiske og fine gaver til hjemmet, som passer like godt til han som til henne!

Bilde av dame som skal dele ut bedriftsgaver til ansatte

Bedriftsgaver til pensjonisten 

En bedriftsgave på den siste arbeidsdagen før pensjonisttilværelsen begynner, er et tegn på takknemlighet som de aller fleste ønsker seg. Det er en flott måte å si takk for alt arbeidet på, samtidig som at det representerer en verdig avskjed fra arbeidsplassen. Pensjonisttilværelsen byr på mye fritid, som man kanskje ikke alltid klarer å fylle helt selv. Det er en tid der mange tar opp nye hobbyer, så hva med å kjøpe et stilig sjakkbrett? Et sjakkbrett er en flott bedriftsgave til den med mye tid, samtidig som at den kan være et flott element til å pynte opp hjemmet med.

Les mer om bedriftsgaver her