Klær med logo

Lyst til å synliggjøre bedriften i større grad? Klær med logo er en ypperlig måte å skape kjennskap til bedriften. Hos Christiania sport kan du enkelt skreddersy dine egne klær med logoen til bedriften. 

Klær med logo til arbeidsplassen 

Spesielt i bransjer der det er påkrevd med logo på arbeidstøyet, er det lurt å få klærne produsert med høy kvalitet. Dette er plagg som skal benyttes daglig, og da gjelder det at logoen ikke blir slitt vekk etter et par ganger i bruk. 

Vi står klare til å hjelpe alt fra små bedrifter til store foretak med å spesialtilpasse klær med logo. Kanskje driver du en restaurant, og har behov for både uniformer til kokkene og servitørene? Da er det greit å vite at du kan finne et stort utvalg av klær hos Christiania Sport, der du også kan bestille alt på en og samme plass. Dersom du kun er på utkikk etter enkelte plagg, slik som hatter eller capser, vil du også finne dette her. Uansett hvilken bransje du er i, kan du få hjelp til å finne det du trenger for å synliggjøre din bedrift.

Klær med logo til bedriftens idrettslag

Har arbeidsplassen deres egne idrettslag? Å gå til anskaffelse av klær med logo til idrettslaget er en fin måte å samle de ansatte på, samtidig som at bedriften kan oppleve økt synlighet på treninger og kamper. Alt fra shortser og t-skjorter, til sokker og capser kan utformes med bedriftens logo. Med en litt mer diskre plassering av logoen på klærne, kan de også fungere som fine fritidsklær, uavhengig av idrettslaget.

Klær med logo i gave 

Nærmer det seg en spesiell anledning på jobben, eller har du bare lyst til å glede dine ansatte med en gave? En stilig hettegenser med bedriftens logo eller t-skjorte, jakke eller annet er alltid en fin gave å gi bort. Å bære klær med logoen til bedriften viser også stolthet blant de ansatte, samtidig som det bidrar til å skape en tydelig tilhørighet og fellesskap blant de ansatte.  

Vis frem logoen i sosiale sammenhenger 

Skal bedriften delta på et sosialt event? Da kan du drive litt egenreklame ved å benytte klær med logoen deres. Ved å benytte klær med logo under eventer vil selv de som ikke kommer direkte i kontakt med bedriften få en eller form for kjennskap til selskapet. 

Klær med logo til diverse bruk 

Mange bedrifter føles som familie. I forlengelse av dette, kan familien til de ansatte også føle tilhørighet til bedriften - spesielt hvis man har jobbet på den samme arbeidsplassen lenge. Kanskje er det noen ansatte i bedriften som venter barn? Hva med å tidlig innvie barnet i bedriften ved å gi klær med logo i gave? Det finnes blant annet body og smekke som kan tilpasses med bedriftens logo. Til øvrige familiemedlemmer kan hatter og capser med logo være en kul ting å få! 

Uansett hvilket formål klærne er tiltenkt, kan klær med logo skape samhold innad i bedriften, samtidig som at de kan fungere som reklame utad. Hos Christiania Sport kan du finne stilrene og solide klær til alle de overnevnte formålene! 

Les mer om profilklær her