Klær med logo

I noen bransjer er de ansatte påkrevd å bruke arbeidsklær, og da gjerne klær med logo. Dette gjelder blant annet i jobber innenfor matservering, renhold og bygg. På andre arbeidsplasser er det nødvendig at kundene lett kan kjenne igjen bedriften, slik som i salg og markedsføring. Da er det også vesentlig at de ansatte går med klær der logoen til bedriften er lett synlig. Det finnes også arbeidsplasser der formelle klær er en standard; også disse kan utstyres med logo. I tillegg, finnes det arenaer der de ansatte møtes utenom arbeidsplassen, slik som ved idrettsarrangementer i regi av bedriften.

Klær med logo til arbeidsplassen 

Små bedrifter, så vel som større foretak kan få hjelp til å spesialtilpasse klær med logo. Kanskje driver du en restaurant, og har behov for både uniformer til kokkene og servitørene? Da er det greit å vite at du kan finne et stort utvalg av klær hos Christiania Sport, der du også kan bestille alt på en og samme plass. Dersom du kun er på utkikk etter enkelte plagg, slik som hatter eller capser, vil du også finne dette her. Uansett hvilken bransje du er i, kan du få hjelp til å finne det du trenger for å synliggjøre din bedrift.

Klær med logo til fritid

Har arbeidsplassen deres egne idrettslag? Å gå til anskaffelse av klær med logo til idrettslaget er en fin måte å samle de ansatte på, samtidig som at bedriften kan oppleve økt synlighet på treninger og kamper. Alt fra shortser og t-skjorter, til sokker og capser kan utformes med bedriftens logo. Med en litt mer diskre plassering av logoen på klærne, kan de også fungere som fine fritidsklær, uavhengig av idrettslaget.

Klær med logo til diverse bruk 

Mange bedrifter føles som familie. I forlengelse av dette, kan familien til de ansatte også føle tilhørighet til bedriften - spesielt hvis man har jobbet på den samme arbeidsplassen lenge. Kanskje er det noen ansatte i bedriften som venter barn? Hva med å tidlig innvie barnet i bedriften ved å gi klær med logo i gave? Det finnes blant annet body og smekke som kan tilpasses med bedriftens logo. Til øvrige familiemedlemmer kan hatter og capser med logo være en kul ting å få! Uansett hvilket formål klærne er tiltenkt, kan klær med logo skape samhold innad i bedriften, samtidig som at de kan fungere som reklame utad. Hos Christiania Sport kan du finne stilrene og solide klær til alle de overnevnte formålene!

Les mer om profilklær her