Gave til ansatte

Er du en del av en bedrift som ønsker å gi gave til ansatte? Det finnes noen anledninger der enten enkeltpersoner, eller alle de ansatte fortjener litt ekstra oppmerksomhet fra bedriften. Det kan være bursdager, jubileum, høytider, eller feiring av gode resultater innad i bedriften. Å finne gave til ansatte kan være tidkrevende, spesielt hvis man skal kjøpe ulike ting til hver enkelt person. For å gjøre det litt enklere, kan det være greit å vite at du finner det meste du kan tenke deg hos Christiania Sport, enten du er på utkikk etter interiør, friluftsutstyr, gavekort, sportsutstyr eller treningsklær.

Gave til ansatte - Interiør

Gaver innenfor interiør-sjangeren er sikre vinnere, både til han og henne. Det er ting som alle trenger, uavhengig av om man leier eller eier. Vaser er blant annet en favoritt hos mange, da det er en diskre gave, som likevel kan pynte fint opp hjemmet. I kombinasjon med en fin blomsterbukett, er dette den ultimate gaven til de fleste anledninger! Til den litt mer kunstneriske, kan en fin skulptur være en flott gave å gi, enten det er til bursdag eller jul. Eller hva med stilig lykt, eller lysestake til mørke vinterkvelder? Alt dette, og mange flere gaver til ansatte kan du finne hos Christiania Sport!

Gave til ansatte - Kjøkken

Til og med den mest kresne ansatte behøver mat, og hva er vel bedre enn å få utstyr til matlagingen? Tenk forkler, kniver, skjærefjøl, skåler og former. For en komplett gave kan du til og med sette sammen et utvalg varer til en og samme gave! Dersom vedkommende har en forkjærlighet for italienske mattradisjoner, kan du sette sammen en gave bestående av pizzahjul, pizza-stein og pizzaspade for den ultimate gaven. Det beste er at hos Christiania Sport kan du få hjelp til å sette sammen den riktige gaven, slik at du kan være sikker på at du velger riktig!

Gave til ansatte - Tilbehør

Det er ofte vanskelig å kjøpe klær til andre, men tilbehør er mye mer overkommelig. Et godt eksempel er vesker og bagger, enten til jobb eller fritid. Gave til ansatte kan være så enkelt som å kjøpe en stilig PC-veske, eller en klassisk ryggsekk. Dersom vedkommende ofte er på jobbreiser, kan en trillebag også være et godt alternativ! Eller kanskje en stilren klokke? Klokker er en fin gave til ansatte, som gjerne blir satt litt ekstra pris på, og som kan brukes i mange år. Uansett hva du velger, er vi sikre på at den ansatte blir glad for den ekstra oppmerksomheten.

Les mer om gaver til ansatte her