Gave til ansatte

Skal du gi en gave til dine ansatte på arbeidsplassen? Uansett om det er bursdag, jubileum, høytider, feiring av driftsresultater eller et helt spontant ønske om gi bort en gave, kan vi i Christiania Sport hjelpe deg å skreddersy en topp gave til dine ansatte! 

Å finne en gave til ansatte kan være tidkrevende, spesielt hvis du skal kjøpe ulike ting til hver enkelt person. Dette er selvfølgelig fullt mulig, men for å redusere risikoen for misnøye, er det ofte det lureste å gi det samme til alle sammen.

Stort utvalg av gaver til ansatte

Vi kan tilby et bredt spekter av ulike varer å gi bort i gave. Enten du er på utkikk etter interiør, friluftsutstyr, gavekort, sportsutstyr eller treningsklær finner du det hos oss. Vi samarbeider med en rekke kjente merkevarer. Med det vil du kunne gi bort varer av høy kvalitet når du handler fra oss. 

Merkevarer vi fører:

Bergans, RAB, Amundsen, Swix, Ulvang, Lundhags, Helsport, HellyHansen, Under Armour, Rossignol, Dale of Norway, Chole Haan, Salomon, Slazenger, Brusletto, Fjellreven, Hestra, Northug, Hummel, Osprey, Mammut, MBT, Scholl, New Balance, Patagonia, Scarpa, Smartwool, Samsonite, Skogstad, Swims og Tufte.

Gi bort stilig interiør

Gaver innenfor interiør-sjangeren er sikre vinnere, både til han og henne. Det er ting som alle trenger, uavhengig av om man leier eller eier. Vaser er blant annet en favoritt hos mange, da det er en diskre gave, som likevel kan pynte fint opp hjemmet. I kombinasjon med en fin blomsterbukett, er dette den ultimate gaven til de fleste anledninger! Til den litt mer kunstneriske, kan en fin skulptur være en flott gave å gi, enten det er til bursdag eller jul. Eller hva med stilig lykt, eller lysestake til mørke vinterkvelder? Alt dette, og mange flere gaver til ansatte kan du finne hos Christiania Sport!  

Kjøkkenutstyr er en flott gave til ansatte

Til og med den mest kresne ansatte trenger mat, og hva er vel bedre enn å få utstyr til matlagingen? Tenk forklær, kniver, skjærefjøl, skåler og former. For en komplett gave kan du til og med sette sammen et utvalg varer til en og samme gave! Dersom vedkommende har en forkjærlighet for italienske mattradisjoner, kan du sette sammen en gave bestående av pizzahjul, pizza-stein og pizzaspade for den ultimate gaven. Det beste er at hos Christiania Sport kan du få hjelp til å sette sammen den riktige gaven, slik at du kan være sikker på at du velger riktig!

Gi dine ansatte litt nytt tilbehør i gave

Det er ofte vanskelig å kjøpe klær til andre, men tilbehør er mye mer overkommelig. Et godt eksempel er vesker og bagger, enten til jobb eller fritid. Gave til ansatte kan være så enkelt som å kjøpe en stilig PC-veske, eller en klassisk ryggsekk. Dersom vedkommende ofte er på jobbreiser, kan en trillebag også være et godt alternativ! Eller kanskje en stilren klokke? Klokker er en fin gave til ansatte, som gjerne blir satt litt ekstra pris på, og som kan brukes i mange år. Uansett hva du velger, er vi sikre på at den ansatte blir glad for den ekstra oppmerksomheten.

Les mer om gaver til ansatte her