Med 30 års erfaring fra sportsbransjen leverer vi merkevarer i alle segmenter.

Norseman bedriftsidrett Oslo maraton motbakkeløp thriatlon sykkelritt lagidrett individuelle idretter Golf holmenkollstafetten birkebeiner’n grenserittet skirenn jotunheimen topptur Besseggen firmatur 10 000 skritt om dagen mosjonist Færderseilasen

Sport

Merkevaren

Vi har stor respekt for alle varemerker, enten de tilhører vår kunde eller leverandør. Derfor er det viktig for oss at all co-branding skjer i samspill med begges interesser. En stor del av vår jobb er å tilpasse/balansere merkevarens- og kundens profil. Varemerkene skal harmonere uten friksjon og forringelse av den ene part. 

For alltid å levere riktige produkter til våre kunder, samt ivareta våre leverandørers merkevare, stiller vi følgende spørsmål ved hver leveranse:  

  • Hvem skal bruke produktene?
  • Hva skal produktene brukes til?
  • Hvor, og i hvilken setting, skal merkevarene eksponeres?

I tillegg til co-branding vil det faglige perspektivet alltid være viktig for oss. En leveranse fra oss skal alltid tilfredsstille definert bruk. Noen ganger holder det med en rimelig jakke som holder vær og vind ute. I andre tilfeller må råvaren i tillegg ventilere, være lett, slitesterk og inneha høye tekniske spesifikasjoner. Dette definerer vi sammen med deg.

 

B2B. Grupper og lagidretter.

Våre leveranser til bedriftsmarkedet startet allerede før OL på Lillehammer i 94. Den gang i kraft av Skreddersydd AS der vi designet bedrifters OL-kolleksjoner og tilrettela for disse. Vi har utviklet spesialdresser i GoreTex til ulike landslag i hele Norden og vi har levert bekledning til store og små firmagrupper som skal på tur.

B2C. Individuelle idretter:

Flere av våre kunder har ansatte som deltar i ulike individuelle idrettsgrener. Det kan være «once in a lifetime experience» som en pol-ekspedisjon, deltakelse i Norseman, bestige Mt.Everest el. Eller det kan være en gruppe ansatte som skal delta på Birken eller seile Færder’n. I slike tilfeller vil Christiania Sport sørge for faglig kompetanse slik at utstyret blir individuelt tilpasset. Vi sørger for at sponsorer får sine logoer på klær og utstyr, uten at det hemmer tekniske funksjoner. Vi kan også være bindeledd mellom turoperatør, bedrift og utøver.